Live Muziek

Bent u op zoek naar
live muziek voor uw evenement. 
Hieronder vindt u
mijn verschillende formules. 

IMG-20200624-WA0035
Video afspelen

live muziek voor elke gelegenheid

“Waar woorden tekort schieten spreekt de muziek.”
– Hans Christian Andersen –

Live Muziek schept een gepaste sfeer voor elke gelegenheid, van een zakelijke meeting, een feestelijke bijeenkomst tot een intieme viering. Hieronder vind u de verschillende formules die ik aanbied. Vind u niet meteen wat u zoekt, neem vrijblijvend contact om en ik denk graag met u mee. 

Van akoestische gitaar en zang tot versterkt met extra instrumenten en stemmen. Elke evenement is uniek en straalt een eigen sfeer uit. Met live muziek wordt die sfeer versterkt en krijgt elke gelegenheid dat extra beetje meer. 

Zoekt u een totaalpakket en zoekt u ook een artistieke workshop om uw evenement compleet te maken.

Formules

Akoestisch

Bij een intiem evenement met een kleine groep geeft akoestische live muziek meteen de gepaste sfeer.

Versterkt

Het akoestische gevoel blijft behouden, maar met een technische ondersteuning klinkt de live muziek ook boven grotere groepen. 

In Duo

Gitaar en piano vullen elkaar aan in de begeleiding van twee zangstemmen. 

Op Maat

Elke gelegenheid is uniek. Daarom denk ik graag met u mee om de live muziek aan te passen aan de stijl en sfeer van uw evenement. 

Muzikaal Diner in samenwerking met Zouterover

Zoekt u een totaal beleving? Wilt u niet enkel genieten van live muziek, maar ook genieten van lekker eten rond het kampvuur of aan een verborgen tafel in de natuur? Dan zorg ik samen met ZOUTEROVER voor de perfecte belevenis.  

Een simpel kampvuur is de perfecte basis voor een goed gesprek, maar ook om heerlijke bereidingen te maken. Een kampvuur brengt mensen samen. Eten delen met vrienden en familie is puur genieten.

De chefs van Zouterover verzorgen puur eten of laten je mee experimenteren in en rond het vuur. Muziek en eten vloeien naadloos in elkaar over met de gezelligheid en warmte van het vuur.